Kurum Adı : Fatih Ortaokulu
WEB Adresi : http://guroymakfatih.meb.k12.tr
Adres : Muş Caddesi, Bağlar Mahallesi, Fatih Ortaokulu 13800 Güroymak/BİTLİS

VİZYON
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Öğretmen Sayısı : 11
Rehber Öğretmen Sayısı : 1
Öğrenci Sayısı : 215
Öğretim Şekli : Tam Gün
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08.30 15.25
Derslik Sayısı : 9 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İNGİLİZCE İnternet Bağlantısı : ADSL (8 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 0 km. Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. İl merkezine, Tatvan ilçesine ve Muş Hava Alanına ortalama 35 dakika mesafededir.
Ulaşım : Adres: Muş Caddesi, Bağlar Mahallesi, Fatih Ortaokulu 13800 Güroymak/BİTLİS
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : İlçenin Toplam Yüzölçümü: 650 KM İlçenin Rakımı: 1320 Köy ve Mezra Sayısı: 26+8 Belde Sayısı: 2 Güroymak İklim yapısı genelde Bitlis İlinin Akdeniz kara iklimi geçiş özelliğine benzemekle beraber önemli değişiklikler gösterir. Kışları ve baharları özellikle yoğun sis nedeniyle güneşli gün sayısı azdır.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: