BİTLİS / GÜROYMAK - Fatih Ortaokulu

Hikaye Tamamlama Yarışması

Mart Ayı Değerler Eğitimi çalışmaları kapsamında Empati konulu Hikaye Tamamlama yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüller verildi, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Empati Nedir sizce?

Empati, kişinin diğer insanların ne hissettiğini anlama ve onların açışından bakarak, durumu içselleştirip kendini o kişinin yerine koymasıdır. Kendini bir başkasının yerine koymak ve onun hissettiklerini hissetmek anlamını taşır. Bu durumda kişi aynı deneyimi yaşıyormuş gibi hisseder.

Mrt

22.03.2024 tarihinde Türkiye Geneli yapılan deneme sınavında İlçe geneli dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz tarafından Başarı Belgeleri takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.

Mrt

"Fatih'in Yıldızları" projemiz kapsamında Mart ayında en çok yıldız alan öğrencilerimiz belli oldu, tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Güroymak İlçe geneli DYK kurslarına devam eden öğrencilere ortak deneme sınavı yapıldı. Emeği geçen tüm okul müdürlerimize, sınavda görev alan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Sporları Turnuvaları kapsamında, Badminton dalında Okulumuz İl genelinde İl 1.cisi olmuştur. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Onur Hocamızı ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

"Fatih'in Yıldızları" projemiz kapsamında Şubat ayında en çok yıldız alan öğrencilerimiz belli oldu. Olumlu davranışlarıyla göz dolduran yıldız öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında, Dede Korkut hikayelerinden esinlenerek Bitlis İl geneli hikaye yazma yarışmasında, Okulumuz öğrencilerinden 6/B sınıfından Simanur KAYA İl 3.cü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda afet ve acil durum tatbikatı yapılmıştır. Siren sesi ile çök-kapan-tutun yapılmış ardından uygun şekilde okul tahliye edilmiştir. bahçede sınıflar çemberlerini oluşturup yoklamaları aldıktan sonra genel bir afet öncesi-anı-sonrası bilgilendirmeleri yapılmıştır.

Şbt

6 Şubat Deprem Etkinlikleri Kapsamında: 1 dk'lık Saygı Duruşu, Video Gösterimi, Deprem Tatbikatı, Deprem Çantası Oluşturma etkinlikleri yapıldı.

Şbt

Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar projesi kapsamında okulumuzda öğrenci bilgilendirmeleri: Video Gösterimi, Slayt Sunumu, Sınıf İçi Temizlik Etkinlikleri şeklinde gerçekleştirildi.

Ara

"Her Ay Bir Kitap Okuyoruz" projemiz kapsamında Aralık ayı kitaplarından yapılan değerlendirme sınavı sonucunda dereceye giren öğrencilerimize ödüller verildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okul genelinde sürdürdüğümüz "Her Ay Bir Kitap Okuyoruz" kitap okuma projemiz kapsamında Aralık ayında okuduğumuz kitapların değerlendirme sınavları yapıldı. Heyecan dolu kitap okuma serüvenimiz devam ediyor.

Ara

"Her Ay Bir Kitap Okuyoruz" okuma projemizle kitap okuma potansiyelimiz her geçen gün iyiye gitmektedir. Öğrencilerimizi her ay bir kitapla buluşturmaya devam ediyoruz.

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası;

Çalışmaları kapsamında Güroymak Devlet Hastanesi'nde çalışan Diş Hekimi Tayfun TEKBAŞ tarafından, Okulumuz öğrencilerine ağız ve diş sağlığı konulu bilgilendirme semineri verildi. Doktor Beyefendiye ve semineri organize eden Kıymetli hocamız Veysel Altınbaşak'a tşk ederiz.

Ara

"Her Ay Bir Kitap Okuyoruz" kitap okuma projemiz kapsamında yapılan değerlendirme sınavı sonucunda dereceye giren öğrencilere okul müdürü tarafından Başarı Belgesi verildi. Okuma alışkanlığını yaşam tarzına dönüştüren öğrencilerimizi tebrik eder, okumaya dair besledikleri inancın daimi olmasını dileriz.