BİTLİS / GÜROYMAK - Fatih Ortaokulu

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası;

Çalışmaları kapsamında Güroymak Devlet Hastanesi'nde çalışan Diş Hekimi Tayfun TEKBAŞ tarafından, Okulumuz öğrencilerine ağız ve diş sağlığı konulu bilgilendirme semineri verildi. Doktor Beyefendiye ve semineri organize eden Kıymetli hocamız Veysel Altınbaşak'a tşk ederiz.

Ara

"Her Ay Bir Kitap Okuyoruz" kitap okuma projemiz kapsamında yapılan değerlendirme sınavı sonucunda dereceye giren öğrencilere okul müdürü tarafından Başarı Belgesi verildi. Okuma alışkanlığını yaşam tarzına dönüştüren öğrencilerimizi tebrik eder, okumaya dair besledikleri inancın daimi olmasını dileriz.

Ara

"Fatih'in Yıldızları" olumlu davranış pekiştirme projemiz kapsamında Kasım ayı yıldız öğrencilerimiz belli oldu. Kasım ayı boyunca en çok yıldız toplayarak dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

"Her Ay Bir Kitap Okuyoruz" kitap okuma projemiz kapsamında Ekim ayı kitaplarımızın sınavları yapıldı, aynı gün içerisinde sınav sonuçları öğrencilerle paylaşıldı. Birer kitap kurdu olan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı

Kasım Ayı Değerimiz:

Sorumluluk

Kas

"Fatih'in Yıldızları" olumlu davranış pekiştirme projemiz kapsamında Ekim ayında en çok yıldız toplayan öğrencilerimiz belli oldu. Olumlu davranışlarıyla öğretmenlerimizden en çok yıldız alarak dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Şimdi heyecanla Kasım ayının yıldız öğrencileri kimler olacak diye merak etmeye başladık. Haydi bakalım çocuklar yıldızları toplayalım, ay sonunda sürpriz hediyelerin ve yıldız rozetinin kazanını sen ol.

Kas

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından okulumuz 8. sınıf öğrencilerine "Trafik Kuralları" ile ilgili eğitim semineri verildi.

Başarı Belgesi Verildi

İlçe geneli yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilere Okul Müdürü tarafından başarı belgesi takdim edildi. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını temenni ederiz.

Ekm

Okulumuz genelinde uygulamaya geçirdiğimiz "Her Ay Bir Kitap Okuyoruz" okuma projemiz kapsamında, Ekim ayında öğrencilerimizin okuyacakları kitapların dağıtımı yapıldı. Tüm öğrencilerimize iyi okumalar diliyoruz.

Ekm

Okulumuz ile Güroymak Toplum Sağlığı Merkezi işbirliğiyle "Dünya Yürüyüş Günü" farkındalık etkinliği yapıldı.

Eyl

Güroymak İlçe Merkez DYK Kurs Merkezimizde öğrencilerin sene başı akademik seviyelerini görmek ve yeni sınıfları belirlemek amacıyla Seviye Belirleme Sınavı yapıldı. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.